Anneke Hooijer - Praktijk voor Hypnose en NLP Coaching.  
Ieder individu heeft de hulpbronnen in zich die nodig zijn voor verandering.

Reacties

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Emmie Greveling
08-03-17 16:21:27
Ik heb ook de sessies voor de virtuele maagband gevolgd bij Anneke.
Niet om het echt afvallen maar om gebrek aan energie..
Nou ..die is weer helemaal terug.
En daardoor val ik ook makkelijker af.ik bem intussen van maat 46 naar maat 42 gegaan zonder dat me dat veel moeite kost.
De mp3 luister ik bij het slapengaan.
De sessies doen meer dan alleen maar afvallen.
Zie het als een lichamelijke en geestelijke renovatie.
Dus zeker een aanrader.
Caro van der Bersen
02-03-17 21:51:20
Ik ben bij Anneke gekomen voor behandeling met IEMT, dit zijn oogbewegingen en tegelijk herinneringen ophalen. Omdat ik steeds vastliep met een bepaalde kwestie, een loop had in mijn gedachten zeg maar. Ik liep aldoor maar te piekeren en sliep slecht. De IEMT heeft bijzonder goed gewerkt. Het is net of alle puzzelstukjes, het leek wel een duizendstukjes puzzel die verkeerd in elkaar gezet was, of al die puzzelstukjes nu goed liggen. Het is zo heerlijk rustig in mijn hoofd, drie behandelingen en ik slaap weer rustig en vrijwel de hele nacht aan een stuk door. Dank je wel doorvoor Anneke.
Arjan L
01-03-17 07:43:16
Ik kwam bij Anneke met klachten over onrust, helaas weinig eigenwaarde en een enorm uitstel gedrag. In de gesprekken vooraf heeft Anneke mij op een veilige manier weten te brengen naar de kern en het waarom. Hier zijn we in een hypnose sessie mee aan het 'werk' geweest en het heeft mij enorm geholpen. Ik heb kort daarna een aantal beslissingen genomen die ik al maanden eerder had willen nemen. Het gevoel van veiligheid en vertrouwen wat Anneke uitstraalt hielp mij eerlijk en oprecht te zijn. Dank je.
Roelanda M.
09-01-17 13:28:44
Ik heb 2 sessies (IEMT en Hypnose) bij Anneke gehad omdat ik rijangst had ontwikkeld en hier heel graag weer van af wilde. Dmv deze sessies en door de rust en positieve sturing van Anneke rijd ik inmiddels weer! Ik ben erg blij met deze hulp/ondersteuning van Anneke. Wanneer er wel even een moeilijk moment is, is Anneke aanspreekbaar om je weer in de goede richting te krijgen.
m p
28-12-16 14:43:11
ik ben van het roken af heeft machtig veel moeite gekost maar gelukt nu vol houden bedankt daar voor
Tonen: 5  10   20