Anneke Hooijer - Praktijk voor Hypnose en NLP Coaching.  
Ieder individu heeft de hulpbronnen in zich die nodig zijn voor verandering.

Reacties

Gastenboek

Emmie Greveling
08-03-17 16:21:27
Ik heb ook de sessies voor de virtuele maagband gevolgd bij Anneke.
Niet om het echt afvallen maar om gebrek aan energie..
Nou ..die is weer helemaal terug.
En daardoor val ik ook makkelijker af.ik bem intussen van maat 46 naar maat 42 gegaan zonder dat me dat veel moeite kost.
De mp3 luister ik bij het slapengaan.
De sessies doen meer dan alleen maar afvallen.
Zie het als een lichamelijke en geestelijke renovatie.
Dus zeker een aanrader.
Caro van der Bersen
02-03-17 21:51:20
Ik ben bij Anneke gekomen voor behandeling met IEMT, dit zijn oogbewegingen en tegelijk herinneringen ophalen. Omdat ik steeds vastliep met een bepaalde kwestie, een loop had in mijn gedachten zeg maar. Ik liep aldoor maar te piekeren en sliep slecht. De IEMT heeft bijzonder goed gewerkt. Het is net of alle puzzelstukjes, het leek wel een duizendstukjes puzzel die verkeerd in elkaar gezet was, of al die puzzelstukjes nu goed liggen. Het is zo heerlijk rustig in mijn hoofd, drie behandelingen en ik slaap weer rustig en vrijwel de hele nacht aan een stuk door. Dank je wel doorvoor Anneke.
Arjan L
01-03-17 07:43:16
Ik kwam bij Anneke met klachten over onrust, helaas weinig eigenwaarde en een enorm uitstel gedrag. In de gesprekken vooraf heeft Anneke mij op een veilige manier weten te brengen naar de kern en het waarom. Hier zijn we in een hypnose sessie mee aan het 'werk' geweest en het heeft mij enorm geholpen. Ik heb kort daarna een aantal beslissingen genomen die ik al maanden eerder had willen nemen. Het gevoel van veiligheid en vertrouwen wat Anneke uitstraalt hielp mij eerlijk en oprecht te zijn. Dank je.
Roelanda M.
09-01-17 13:28:44
Ik heb 2 sessies (IEMT en Hypnose) bij Anneke gehad omdat ik rijangst had ontwikkeld en hier heel graag weer van af wilde. Dmv deze sessies en door de rust en positieve sturing van Anneke rijd ik inmiddels weer! Ik ben erg blij met deze hulp/ondersteuning van Anneke. Wanneer er wel even een moeilijk moment is, is Anneke aanspreekbaar om je weer in de goede richting te krijgen.
m p
28-12-16 14:43:11
ik ben van het roken af heeft machtig veel moeite gekost maar gelukt nu vol houden bedankt daar voor
MB
11-12-16 22:06:40
Wat ben ik blij dat ik het virtuele maagband programma bij Anneke heb doorlopen. Mijn relatie met eten is zo anders en vooral heel relaxed geworden. En dat terwijl ik afval! Geen calorieën tellen, maar beperkt en vooral bewust eten zonder honger te hebben. Ik geniet weer veel meer van eten en toch val ik af. Het is niet meer "ik mag niet", maar veel meer "ik wil niet". Na vele afval pogingen was dit voor mij de sleutel tot succes! Daarnaast zijn de hypnose sessies ook nog eens heerlijk een stukje "me" time welke ondersteund wordt met 'huiswerk' en een MP3 bestand om thuis te luisteren. Ook na de sessies kan ik Anneke op de hoogte houden van de vorderingen wat voor mij als een enorme steun voelt. Anneke enorm bedankt voor de waardevolle sessies met jou.
Marieke Runhart
02-11-16 21:40:46
Na twee hypnosesessies ervaar ik veel minder onrust in mijn lichaam en geest. Anneke is een fijne therapeut die haar vak verstaat.
Ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen!
C G
16-09-16 08:06:40
Wat heb ik veel aan de hypnosessies van Anneke gehad! Ik ben mij bewust geworden van mijn eetpatroon en, en dat was veel belangrijker, de reden achter mijn eetpatroon. Anneke is een meer dan vriendelijk persoon, neemt alle tijd en aandacht voor je en is absoluut ter zake kundig. Ik kan haar van harte aanbevelen! Ik had de stap naar hypnose veel eerder moeten zetten!
Lodewijk v.L
09-09-16 13:58:32
Ik kwam met klachten van onrust en alle dagen hoofdpijn. De sessie met Anneke heeft mij veel rust gebracht en ik ben nu al vijf dagen hoofdpijn vrij. Ik had heel andere verwachtingen van hypnose, er eigenlijk wat angst voor en achteraf blijkt het geheel onnodig te zijn geweest, die angst. Het is juist heerlijk ontspannen en je onbewuste blijft gewoon in controle.
Alie F.
14-04-16 14:05:04
Woensdag 2 maart 2016 gestopt met roken met behulp van hypnose,Ik heb daarna niet meer gerookt ,Soms nog wel eens de gedachte er zin aan te hebben maar dat gaat zo over .Anneke bedankt voor deze sessie en kan {zal} het meerdere aanbevelen zo een niet roker te worden.
Edith I.
22-02-16 22:25:08
Vrijdag 12 februari 2016 was de hypnose-sessie om te stoppen met roken. Twee dagen daarna amper gedacht aan sigaretten en toch de derde avond kreeg ik het moeilijk. Een echte dip. Met Anneke geappt en daarna gemediteerd en het was alsof ik even terugging in de hypnose.
Nu nog steeds niet gerookt. Af en toe het gevoel dat er iets mist en af en toe verbaasd over het feit dat ik er niet aan denk, maar het voelt heel apart dat een ruim 40-jarige verslaving zo gemakkelijk te overwinnen is. Tot zover bedankt Anneke. Ik houd je op de hoogte.
Inge M.
22-02-16 22:24:14
Anneke straalt rust uit en kan deze rust overdragen naar de personen in haar omgeving. Ik heb een zeer positieve eerste hypnose sessie gehad en voelde mij erg bij haar op m'n gemak. Ik raad Anneke aan, aan diegene die opzoek is naar een goede, vertrouwde en fijne hypnotiseur.
Tonen: 5  10   20