Anneke Hooijer - Praktijk voor Hypnose en NLP Coaching.  
Ieder individu heeft de hulpbronnen in zich die nodig zijn voor verandering.

Reacties

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
MB
11-12-16 22:06:40
Wat ben ik blij dat ik het virtuele maagband programma bij Anneke heb doorlopen. Mijn relatie met eten is zo anders en vooral heel relaxed geworden. En dat terwijl ik afval! Geen calorieën tellen, maar beperkt en vooral bewust eten zonder honger te hebben. Ik geniet weer veel meer van eten en toch val ik af. Het is niet meer "ik mag niet", maar veel meer "ik wil niet". Na vele afval pogingen was dit voor mij de sleutel tot succes! Daarnaast zijn de hypnose sessies ook nog eens heerlijk een stukje "me" time welke ondersteund wordt met 'huiswerk' en een MP3 bestand om thuis te luisteren. Ook na de sessies kan ik Anneke op de hoogte houden van de vorderingen wat voor mij als een enorme steun voelt. Anneke enorm bedankt voor de waardevolle sessies met jou.
Marieke Runhart
02-11-16 21:40:46
Na twee hypnosesessies ervaar ik veel minder onrust in mijn lichaam en geest. Anneke is een fijne therapeut die haar vak verstaat.
Ik ben blij dat ze op mijn pad is gekomen!
C G
16-09-16 08:06:40
Wat heb ik veel aan de hypnosessies van Anneke gehad! Ik ben mij bewust geworden van mijn eetpatroon en, en dat was veel belangrijker, de reden achter mijn eetpatroon. Anneke is een meer dan vriendelijk persoon, neemt alle tijd en aandacht voor je en is absoluut ter zake kundig. Ik kan haar van harte aanbevelen! Ik had de stap naar hypnose veel eerder moeten zetten!
Lodewijk v.L
09-09-16 13:58:32
Ik kwam met klachten van onrust en alle dagen hoofdpijn. De sessie met Anneke heeft mij veel rust gebracht en ik ben nu al vijf dagen hoofdpijn vrij. Ik had heel andere verwachtingen van hypnose, er eigenlijk wat angst voor en achteraf blijkt het geheel onnodig te zijn geweest, die angst. Het is juist heerlijk ontspannen en je onbewuste blijft gewoon in controle.
Alie F.
14-04-16 14:05:04
Woensdag 2 maart 2016 gestopt met roken met behulp van hypnose,Ik heb daarna niet meer gerookt ,Soms nog wel eens de gedachte er zin aan te hebben maar dat gaat zo over .Anneke bedankt voor deze sessie en kan {zal} het meerdere aanbevelen zo een niet roker te worden.
Tonen: 5  10   20